flagman.bgТалантливият бургазлия завладя журито в Гласът на България,пресъздавайки по уникален начин

...
flagman.bgТалантливият бургазлия завладя журито в Гласът на България,пресъздавайки по уникален начин
Коментари Харесай

Вениамин от Бургас преживя жестока лична трагедия, но намери спасение в музиката

flagman.bg

Талантливият бургазлия завладя журито в " Гласът на България ",

пресъздавайки по неповторим метод парчето на Тото от „ СкандаУ ” – „ Чужди усмивки ”

 

21-годишният Вениамин Димитров от Бургас съумя да завладее журито по време на кастингите на мрачно в музикалното шоу „ Гласът на България ”. Бургазлията пресъздаде по неповторим метод известното парче на Тото от група „ СкандаУ ” – „ Чужди устни ”.

Младият мъж самичък преработва аранжимента на песента и пуска акапелно осъществяване в личния си канал в YouTube.



Бургазлията демонстрира същински кураж, откакто претърпя жестока покруса в персонален проект. Въпреки всичко той е решил да продължи напред, като мощ за нов живот му дава точно музиката. 21-годишният юноша описа пред камерите, че преди време чичо му е бил погубен, а в идващите шест месеца губи цялото семейство от страна на майка си. Баща му работи в Холандия и се постанова той бързо да заеме мястото на мъжа в фамилията.

Вениамин от Бургас претърпя жестока персонална покруса, само че откри избавление в музиката

Стресът и напрежението обаче не му се отразяват добре. Започва да получава паник офанзиви и няколко месеца се постанова да живее на антидепресанти.

„ После си споделих, че не ми трябват хапчета, а нещо, което да промени живота ми ”, споделя бургазлията, който намира избавление в музиката. Бургазлията продължава напред в тима на Михаела Филева, макар че треньорите Камелия и Влади Ампов-Графа също се обърнаха на осъществяването му и го желаеха в музикалния си тийм.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: